MIKS SÄÄ NYM MUA ÄÄNESTÄISIT? (Päivittyy 21.2.alkaen kerran-pari viikossa)

"Mielestäni Ilpo on vaan harvinaisen sivistynyt ihminen! 
Siksi Ilpo!"

Harri Jaskari
Kansanedustaja, KOK

"Jos, siis jos, äänestäisin Kokoomusta, äänestäisin Ipeä.
Ilpo on humaani jätkä, joka haluaa ymmärtää myös kanssaan eri mieltä olevia."

Ilkka A Jokinen
Näyttelijä

"Olen tuntenut ja tehnyt töitä Ipen kanssa vuosia. Olen oppinut arvostamaan hänen avarakatseisuuttaan ja rationaalista ajatteluaan. Ipe on siitä turvallinen ehdokas, että todennäköisesti ajaa asiaasi puoluekannastasi riippumatta."

Pieti Poikola
Koripallovalmentaja, DI

"Ilpon toimissa urheilu ja sivistys rakentavat oikeaa hyvinvointia. Valtuustoainesta!"

Antero Saksala
Kunnallisneuvos

"Ihana huumori ja terävä pää!"

Jaana Ahonkivi
Yrittäjä
Pyynikin Kokoomus, hallituksen jäsen

"Mää tunnen tän jätkän jotenkin. Jossette ny välttämättä halua valtuustoon ihan sekopäitä ni tässä olis yks vähä vähemmän." 

Timo Pukuri
Nokia

"Nallekarhumainen korismies, jolla on kultainen sydän, terävä pää ja hersyvän itseironinen huumorintaju. Tälle miehelle annan mieluusti mandaatin hoitaa kaupunkini asioita."

Nainen 49 v.
(Poikkeuksellisesti nimimerkillä)

"Tutustuin Ipeen koriksen maajoukkueleirityksissä kauan sitten. Vuosia on kulunut, mutta mies on säilynyt samana: Asialleen tiukasti uskoutuvana, rehdisti mielipiteet sanovana ja erilaisten ihmisten kanssa toimeentulevana. Pikanttina lisänä on erinomainen huumorintaju ja kyky itseironiaan! Suosittelen lämpimästi."

Tarja Mäki-Punto-Ristanen
Loimaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, entinen koristyttö

"Ipe ei tee itsestään numeroo, mutta ajaa johdonmukaisesti tärkeinä pitämiään asioita. Ipe on joukkuepelaaja, joka ymmärtää, ettei kukaan eikä mikään puolue yksin saa asioita eteenpäin. Ipen kaltaisia avarakatseisia ja ratkaisukeskeisiä ihmisiä politiikassa tarvitaan."

Leena Kostiainen
Apulaispormestari
Kokoomuksen ja RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja

"Arvot ohjaavat eniten toimintaamme. Arvojen tulisi ohjata siksi myös äänestyskäyttäytymistämme. Käyttäkäämme hetki ehdokkaiden arvojen selvittämiseen, ulkonäön (ei sillä Ipe, että omassasi olisi jotain vikaa) ja muiden sivuseikkojen sijaan. Kohtaako ehdokkaan arvot omasi... jos kohtaa ajaa hän todennäköisesti myös sinulle tärkeitä asioita.
Omat tärkeät arvoni kiteytvät ihmiyysteen. Jaan arvoni Ipen kanssa suvaitsuudesta, avoimuudesta, ja eteenpäin katsomisesta pysätyneisyyden  sijaan. Ipen kanssa voin näistä asioista keskustella ja jopa väitellä. Tärkeintä on, että nämä arvot ovat kestelussa aina keskiössä. 
Voin lämpimästi suositella keskustelua Ipen kanssa arvoista. Saatat löytää hyvän, yhteistyökykyisen, humaanin, avoimesti ihmisen kohtaavan ehdokkaan itsellesi... kuten minä löysin."

Kari Kilpinen
Tuotantopartneri YLE
Juniorivalmentaja

"Politiikka on yhteistyötä. Kukaan ei yksin saa läpi hyvääkään tavoitetta. Päätöksenteossa tarvitaan sitoutuneisuutta ja yhteistyökumppaneita, joita pitää osata sekä hankkia että arvostaa. Olen varma että Ipen valmentajakokemuksesta on tässä asiassa suuri hyöty - ja oma kokemukseni yhteistyöstämme puhuu tämän puolesta sekin."

Harri Airaksinen
Toimitusjohtaja, kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy
Kaupunginvaltuutettu

"Ajattelin etten koskaan enää äänestä kokoomuslaista. Mutta Ipe Rantanen.
Aidosti rohkea, rehellinen ja hyvä ihminen. Ei sloganien perusteella vaan sen, mitä olen hänestä käytännössä todennut."

Minna Marsh
Mentaalivalmentaja